Himoto Tanto Brushless Buggy 1:10 4WD 2.4GHz RTR 31300

215.00

Neturime

EAN: N/A Produkto kodas: E10XBL-31300 Kategorijos: , Žymos: ,

Himoto Tanto Brushless Buggy 1:10 4WD 2.4GHz RTR 31300

„Tanto“ yra naujausias „Himoto Racing“ prekės ženklo „Buggy“ pasiūlymas. Modelis skirtas važiuoti žvirkeliu ir asfaltuota danga. Dėl bagio dizaino automobilis yra universalus ir lengvai valdomas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems modeliavimo entuziastams. Modelis taip pat buvo sukurtas taip, kad būtų lengva pasiekti komponentus ir greitai pristatyti. Be to, aukštos klasės 550 klasės elektros variklis ir su imtuvu integruotas galingas greičio reguliatorius užtikrina aukštą našumą ir didelį galios rezervą.
Automobilis turi rutulinius guolius visuose ratuose – to nėra kitų tos pačios klasės markių atveju.

Plačiau..

Dėl šio sprendimo pailgėja automobilio tarnavimo laikas ir sumažėja pasipriešinimas riedėjimui, o tai reikšmingai reiškia naudojimo komfortą. Be to, sekantis modelis turi 2.4GHz radijo imtuvą su End Point Adjustment (EPA) sistema, kurios dėka galime individualiai reguliuoti kiekvieno servo veikimą. Viena iš šios sistemos pritaikymų yra, pavyzdžiui, galimybė apriboti maksimalų mūsų modelio greitį iki pasirinktos vertės, o tai labai naudinga pradedantiesiems ir vaikams. Tai leidžia išvengti važiavimo per greitai ir galimo automobilio sugadinimo. Kiekvienas pažengęs modeliuotojas žino, kad minėtos savybės yra unikalios šioje kainų klasėje, o pats automobilis lenkia konkuruojančių markių modelius.

Plati vikšras ir dideli metaliniai amortizatoriai, užpildyti atitinkama alyva, garantuoja tinkamą sukibimą ir stabilumą posūkiuose, o tinkama prošvaisa ir 4×4 pavara leidžia išprotėti ten, kur įprasti trasos automobiliai neįleidžiami.

Dėl visų minėtų sprendimų Himoto automobilius noriai renkasi modeliuotojai, žinantys, ko nori!

Pristatomas Tanto 2.4GHz modelis yra Ready To Run modelis, t.y paruoštas važiuoti iš karto iš dėžutės, tereikia 4 AA baterijų (paprastų “piršteliu”) siųstuvui.

Suteikiame visą atsarginių dalių, papildomų priedų, tokių kaip diodai, akumuliatoriai, įkrovikliai, instrukcija ir didžiausią kėbulo pasirinkimą.

Himoto Tanto Brushless Buggy 1:10 4WD 2.4GHz RTR 31300 Techniniai duomenys:

Baterija: LiPo
Ilgis: 409 mm
Plotis: 256 mm
Aukštis: 139 mm
Amžius: 14+
Versija: RTR
Mastelis: 1:10
Variklis: elektrinis be šepetėlių
Radijas: 2,4 GHz
Važiuoklė: Buggy
Pavara: 4WD

Komplekto sudėtis

Himoto Tanto 2.4GHz modelis su bešepetėliu varikliu
2,4 GHz radijas su EPA sistema
2000 mAh 7,4 V baterija
Įkroviklis
Naudojimo instrukcija