Himoto Destrierep Corr Truck Brushless 2.4GHz 17091

249.00

Neturime

EAN: N/A Produkto kodas: HI4170BL-17091 Kategorijos: , Žyma:

Himoto Destrierep Corr Truck Brushless 2.4GHz 17091

Himoto 4170BL yra naujausias Truggy tipo modelis 1:10 mastelio iš gerai žinomo ir gerbiamo prekės ženklo Himoto Racing . Tai yra HSP Corr Truck modelio atitikmuo, tačiau skiriasi nuo jo daug geresniu 2,4 GHz radijo imtuvu su EPA sistema. End Point Adjustment dėka galime individualiai reguliuoti kiekvieno servo veikimą. Viena iš šios sistemos pritaikymų yra, pavyzdžiui, galimybė apriboti maksimalų mūsų modelio greitį iki pasirinktos vertės, o tai labai naudinga pradedantiesiems. Tai leidžia išvengti važiavimo per greitai ir galimo automobilio sugadinimo.

Plačiau...

Be to, radijas, veikiantis 2,4 GHz dažnių juostoje, yra mažiau jautrus trikdžiams, turi geresnį diapazoną ir leidžia valdyti modelį grupėje, taip pat kitų tvarkyklių radijo diapazone.

Kitas privalumas – „Fail Safe“ sistema, kuri neleidžia modeliui ištrūkti siųstuvo iškrovos atveju.

Lyginant su standartine versija, automobilis turi kelis geresnius sprendimus – efektyvesnį bešepetį variklį, kuris yra patvaresnis, ilgesnis tarnavimo laikas ir pasižymi geresniais parametrais, palyginti su šepečių kolegomis.

Pristatytame modelyje naudojami profesionaliems RC automobiliams tinkami sprendimai, tarp kurių, be kita ko, galingas 3 kg jėgos servo. Pavaros blokas yra patikimas 540 klasės elektros variklis su šilumos šalintuvu, leidžiančiu važiuoti dideliu greičiu.

Automobilis buvo sukurtas pradedantiesiems ir pažengusiems vairuotojams, mėgstantiems įdomų vairavimą. Nepaisant to, grynakraujai konkurentai taip pat noriai renkasi šį automobilį.

Pristatytame modelyje naudojami profesionaliems automobiliams pritaikyti sprendimai, tai yra alyvos amortizatoriai, reguliuojama pakaba arba patikimas elektros variklis, leidžiantis išvystyti tikrai didelius greičius, tokiam mažam automobiliui! Universali truggy konstrukcija leis važiuoti beveik bet kokia danga – namuose, asfaltu ar lauke. Savo ruožtu plati vėžė ir tinkamai parinktos padangos garantuoja puikų sukibimą ir stabilumą bet kokiomis sąlygomis.

Pristatytas Himoto Hunter EXT-16 PRO versijoje yra Ready To Run (RTR) modelis, todėl išėmus iš dėžutės siųstuvui tereikia 4 AA baterijų (paprastų „pirštelių“).

Himoto Corr Truck Brushless 2,4 GHz yra puikus pasirinkimas jūsų nuotykių keliui!

Himoto Destrierep Corr Truck Brushless 2.4GHz 17091 Techniniai duomenys:

Baterija: LiPo
Ilgis: 460 mm
Plotis: 250 mm
Aukštis: 150 mm
Amžius: 14+
Versija: RTR
Mastelis: 1:10
Variklis: elektrinis be šepetėlių
Radijas: 2,4 GHz
Važiuoklė: Trumpas kursas
Pavara: 4WD

Komplekto sudėtis

Himoto Corr Truck 2,4 GHz modelis su varikliu be šepetėlių
2,4 GHz pistoleto radijas su EPA
Baterija: 7.4V 2000mAh LiPo
Įkroviklis
Naudojimo instrukcija